top of page
5ef5dcaf5108c740b80b3c7ba57a1610.jpg

SUNEKOS 200

Behandling av linjer, påsar och lös hud under ögonen och runt munnen. Hela ansiktet kan behandlas i hudföryngrande syfte

Sunekos är en injektionsbehandling som lämpar sig väldigt bra att behandla området kring ögonen. Injektioner med Sunekos kan behandla mörka ringar under ögonen, rynkor och slapphet i huden både på ögonlock och under ögonen. Man kan även behandla andra områden i ansiktet som är i behov av ökad spänst och elasticitet med Sunekos. 
VAD INNEHÅLLER SUNEKOS?
Sunekos har en unik sammansättning av hyaluronsyra och aminosyror och som genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis (huden) som reproducerar både kollagen och elastin. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt utan att förändra din ansiktsform.
Sunekos är alltså ingen fillerbehandling som förändrar ansiktets form, men det ger en naturlig volymökning genom att Sunekos påverkar hudens återfuktning, spänst och elasticitet.
För att starta denna process i din hud krävs en kur på 3-4 behandlingar med Sunekos och med ett intervall på två veckor mellan varje behandling. 
HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET EFTER EN SUNEKOSBEHANDLING?
Sunekos håller i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen. Men det är också beroende på person och hudkvalitet, men man rekommenderar att göra en Sunekosbehandling var 6e månad för att underhålla resultatet efter en kur.
HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Inga speciella förberedelser krävs innan din behandling med Sunekos. För att minska risken för blåmärken bör man undvika läkemedel som kan försämra blodkoagulationen som tex Ipren, Voltaren och Treo.
Området som ska behandlas tvättas rent och desinficeras. Därefter ges ytliga injektioner precis under huden i området som man vill behandla. Nålsticken känns som små myggbett och är relativt smärtfria. Behandlingen med Sunekos tar ca 15 minuter.

Sunekos_edited.png
bottom of page