top of page

FILLERS BEHANDLINGAR

Med tiden sker en nedbrytning av hyaluronsyra i våra kroppar vilket bidrar till en volymförlust och som i sin tur visar sig i veck och linjer.

Detta gör att vi ibland kan se trötta och och äldre ut än vad vi egentligen är.

En injektionsbehandling med fillers föryngrar huden genom att återskapa volym och fylla ut rynkor. 

Läppfillers från 2800:-

Ansiktsfillers från 3500:-

Tear Trough från 3500:-

Skinbooster från 3000:-

Innan en behandling med fillers krävs en konsultation som görs på plats eller så kan du kontakta oss via mail så startar vi där clinicfine@gmail.com

 

Image by Alexander Krivitskiy

LÄPPFILLERS

Från 2500:-

Vi vill skapa naturliga och harmoniska resultat när vi behandlar läppar. Våra behandlingar kan med hjälp av filler återskapa fuktförlust, volymförlust och en minskad definition.  E

Beautiful young woman with clean fresh s

ANSIKTSKONTURERING

Från 3000:-

Med ansiktskonturering återskapar vi volym och mjukhet till ansiktet som man tidigare haft. Genom att skulptera kindbenen med Hyaluronsyra ser man en omedelbar effekt av en fyllnad som stramar upp huden. Filler bidrar senare till hudens egna produktion av Hyaluronsyra. På så sätt får du ett naturligt och diskret lyft av ansiktet. Även käklinje och haka behandlas med fillers.

Blåa ögon

TEAR TROUGH TÅRDIKEN

3500 kr

Det är vanligt att ha mörka ringar och skåror under ögonen vilket gör att man ser trött ut, men genom att injicera filler under ögonen kan man snabbt få en pigg, fräsch och hälsosam blick. Under ögonen har vi blodkärl som skyddas av fett och tunn hy. Med åldern minskas fettvävnaden i området, vilket leder till att kärlen exponeras och ger mörka kontraster. Fördjupningar och skåror uppstår då under ögonen vilket kallas Tear trough.
Pigga ögon lyfter hela ansiktet och ger intrycket av välmående vilket man kan lyfta fram genom att behandla Tear trough området med filler. Därmed fyller man ut fördjupningar och skåror vilket i sin tur resulterar i en pigg och fräsch look. Behandlingen ger ett omedelbart resultat och är både snabb och oftast smärtfri (den kan uppfattas mer obehaglig än smärtsam). Man kan återgå till jobb och sin normala vardag direkt efter behandlingen då man vanligtvis inte får en stor svullnad efter en Tear trough behandling. Notera att Tear trough endast kan behandlas om man har en ihålighet eller skåra under ögonen som är orsakad av brist på fettvävnad. Är de mörka ringarna orsakade av pigmentering av huden så är fillers inte en passande behandling. Skåror och fördjupningar under ögonen skapar skuggor under ögonen, men med filler under ögonen fyller man ut insjukningarna och därmed försvinner även skuggningarna orsakade av dessa. Viktigt att tänka på är att Hyaluronsyra binder vatten! Har man tendens till att ansiktet svullnar mycket på mornarna så brukar vi inte rekommendera denna behandling då risk finns att orsaka påsar under ögonen.

Kvinna med fräknar

SKINBOOSTER

3000 kr

Skinbooster  är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster. Denna behandling är en hudföryngring till skillnad från andra fillers som är volymbehandling. Medlet innehåller en tunn specialutformad hyaluronsyrebaserad filler som injiceras ned i läderhuden, där den sedan stimulerar huden att bilda mer collagen- och elastin och binda vatten. Med metoden förses huden med massa fukt och därmed får huden en helt ny lyster, elasticitet och spänst.

Cherry rosa läppar

HYALASE

Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering.

Det verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen.

Behandlingar med Hyalase är säkra, ger dig snabbt, naturligt resultat och kräver varken kirurgi, narkos eller sjukskrivning.


Hur går behandlingen till?

Hyalase injiceras på önskat område och tar bara några minuter. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern i ex dina läppar, tar bort klumpar och inkappslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.


Vem riktar sig behandligen till?

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

Behandlingar med Hyalase utförs alltid av leg. sjuksköterska med estetisk specialistkompetens.

Har du gjort en fillerbehandling som du inte är nöjd med? Vi kan hjälpa Dig.

bottom of page