top of page
  • Skribentens bildFine Clinic

Fillers mot påsar under ögonen

Fillers mot påsar under ögonen

Mörka ringar och påsar under ögonen är ett vanligt problem som kan få oss att se trötta och slitna ut.


På Fineclinic erbjuder vi tear trough-behandlingar med fillers för att effektivt minska dessa besvär och ge dig ett piggare och fräschare utseende.

 

Vad är tear trough?

"Tear trough" är termen som används för att beskriva den fördjupning under ögonen som kan skapa mörka skuggor och ge intrycket av påsar under ögonen.


Med åldern förlorar huden naturligt sin volym och elasticitet på grund av minskad produktion av hyaluronsyra, vilket leder till att tear trough-området blir mer framträdande.

 

Hur fungerar tear trough-behandling med fillers?

En tear trough-behandling med fillers innebär att hyaluronsyra injiceras i området under ögonen för att fylla ut fårorna och minska mörka ringar.


Hyaluronsyra är ett ämne som naturligt förekommer i kroppen och har förmågan att binda fukt, vilket gör att huden ser fylligare och mer ungdomlig ut.

 

Fördelar med tear trough-fillers:

  • Omedelbara resultat: Du ser resultat direkt efter behandlingen, vilket ger ett piggare och mer utvilat utseende.

  • Naturlig förbättring: Fillers som Redensity II är speciellt utvecklade för det sköra området runt ögonen och innehåller naturliga ämnen som redan finns i kroppen, vilket minskar risken för svullnad och ger ett naturligt resultat.

  • Långvarig effekt: Resultaten kan vara i upp till ett år, beroende på individens hudtyp och livsstil.

 

Alternativa behandlingar

Utöver den traditionella tear trough-behandlingen med hyaluronsyra erbjuder vi även Sunekos, en annan effektiv behandling mot mörka ringar under ögonen.


Sunekos innehåller både hyaluronsyra och en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Dessa ämnen bidrar till att förbättra hudens kvalitet och elasticitet på lång sikt.

 

Vad kan du förvänta dig vid en tear trough-behandling?


Konsultation

Din behandling börjar med en konsultation där vi går igenom dina specifika behov och mål. Vi diskuterar vilken typ av filler som passar bäst för dig och utformar en individuell behandlingsplan.

 

Behandlingsprocessen

Själva behandlingen tar cirka 30 minuter. Under behandlingen injiceras fillern med en tunn nål in i det behandlade området. Eftersom området under ögonen är känsligt, används ofta fillers som innehåller bedövningsmedel för att minska obehag.

 

Efter behandling

Efter behandlingen kan du uppleva lätt svullnad, rodnad eller blåmärken, men dessa biverkningar är vanligen milda och försvinner inom några dagar. Du får detaljerade eftervårdsinstruktioner för att säkerställa bästa möjliga resultat.

 

Säkerhet och kvalitet på Fineclinic

På Fineclinic är patientsäkerheten vår högsta prioritet. Våra behandlare är legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet av fillersbehandlingar. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet som är godkända och välbeprövade.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page