top of page

PRODUKTER SOM DU KAN KÖPA

Allt du behöver för dina skönhetsbehov

iS-CLINICAL-landingpage_Hero_edited.png

IS CLINICAL

iS Clinical är vetenskapligt avancerad hudvård som, med botaniska ingredienser av farmaceutisk kvalitet och kliniskt bevisad effekt, eftersträvar optimal hudhälsa för alla hudtyper och hudtillstånd. Produktserien inkluderar allt du behöver; från specifika rengöringar och problemlösande masker till kraftfulla serum och återfuktande komplex. 

OM MÄRKET

iS Clinical utvecklas och produceras i USA av Innovative Skincare – ett företag med ett toppklassigt team av experter inom botanisk farmakologi, molekylärbiologi, biokemi och medicin som alla delar ett gemensamt mål – att få människor att uppleva fysiskt och emotionellt välbefinnande genom en välmående hud. Med avancerade teknologier och ingredienser av allra högsta kvalitet, kan synbara resultat på huden uppnås. Resultaten backas upp av kliniska studier som utförs av tredje part. 

hudvård

TEBISKIN

En italiensk serie avancerade hudvårdsprodukter och behandlingar med historiska anor, utvecklade av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics.

Med ett öppet sinne, som även inkluderar respekt för natur och miljö, skapar General Topics innovativa
produkter och teknologier för att leda utvecklingen av hudvårdsbranschen snarare än att följa den.

Var enskild produkt testas och dokumenteras genom olika vetenskapliga och kliniska studier (in vivo, in vitro) för att säkerställa dess verkningsmekanism och teknologiska egenskaper. Flera studier finns publicerade som styrker konceptets effektivitet, säkerhet och prestanda. Tillverkaren innehar även flertalet patent som styrker produkternas innovativa teknologier.

TEBISKIN – Avancerad hudvård för den medvetna konsumenten med höga krav på effektiv hudvård. Enkla hudvårdsrutiner med få produkter som ger optimal hudhälsa!

bottom of page