top of page
  • Skribentens bildFine Clinic

Hur går en behandling med fillers till?

Fillers behandling

På Fineclinic är det viktigt att behandlingen utförs av en erfaren och certifierad injektionssköterska eller läkare.


En konsultation är det första steget, där vi bedömer hela ansiktet och diskuterar dina önskemål och förutsättningar. Här tar vi även bilder för din personliga journal och informerar om behandlingskostnaden.


Behandlingsprocessen

 

Konsultation

Först och främst börjar vi med en konsultation där vi gör en helhetsbedömning av ditt ansikte och diskuterar dina önskemål och förutsättningar. Under denna tid tar vi även bilder för din personliga journal och informerar om behandlingskostnaden.

 

Planering

Vi skapar en behandlingsplan som bäst uppnår dina önskade resultat. Detta steg är viktigt för att säkerställa att vi når dina estetiska mål på ett naturligt och harmoniskt sätt.

 

Injektion

Under behandlingen injiceras små mängder filler noggrant i de utvalda områdena. Precision är nyckeln här för att säkerställa att resultatet blir så naturligt och proportionerligt som möjligt.

 

Eftervård

Efter behandlingen får du noggranna instruktioner om hur du bäst tar hand om det behandlade området för att maximera resultatet och minimera eventuella biverkningar.

 

Smärta eller obehag under och efter behandlingen

Under behandlingen kan du uppleva viss smärta när fillern injiceras, men de flesta fillers innehåller lidokain, ett lokalbedövningsmedel som minskar obehaget.


Efter behandlingen kan du känna lätt smärta eller spänning i det behandlade området, samt se en viss rodnad, blåmärken eller svullnad. Dessa reaktioner är normala och brukar avta inom några dagar.

 

Vi eftersträvar naturliga resultat

Målet med en fillerbehandling på Fineclinic är att uppnå subtila men betydelsefulla förbättringar som framhäver din naturliga skönhet.


Vi arbetar med millimeterprecision för att skapa de bästa estetiska proportionerna och återställa drag som kanske har förlorats med tiden.


Fillers används inte bara för att minska rynkor och linjer, utan även för att framhäva och förbättra dina naturliga drag.


Många väljer fillers för att återbygga volym och struktur i ansiktet, vilket kan innebära en mer framträdande haka eller en skarpare käklinje.


På Fineclinic strävar vi efter att skapa personanpassade lösningar som lyfter fram din naturliga skönhet utan att det ser överbehandlat ut.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page